امشب می خوام با ا جازه بزرگترها، کباب کوبیده درست کنم!

نمی دونم به چه نسبتی، گوشت گوساله و گوسفند رو قاطی پاتی کردم پریشب ها،

فکر کنم گوسفندش بیشتر بود

با یک ذررررررررررره دنبه

الانم تفاله پیاز!

اساسی چسبناک به نظر میاد، امیدوارم بالاخره یک کباب که به دلم بشینه ازش در بیاد. 

نمی دونم چطوریه رستورانها با آشغال گوشت چیزی درست می کنند که ما با گوشت خالص کیلویی 54 هزارتومن نمی تونیم بسازیم!

بده ها! 


بهرحال اینم از معجزات اونهاست.

جاتون تهی، دلتون نخواد! همین! هه هه!