امروز به اتفاق آبجی خانوم برمیگردیم اصفهان

تا قبل از رفتن، قراره نون بپزیم و البته من و جناب آبجی به شدّت حریص شده ایم که ببینیم می شه توی فر گاز، نون ججیم درست کنیم یا نه.

تمامش تقصیر این شبکه ملحد بی بی دی هست. این یک برنامه گذاشته که یارو نون می پزه و مثلا توضیح می ده که ملت هم یاد بگیرند. دفعه قبلی که جناب آبجی نون پخته، یکراست دادن به جوجه ها خوردتش! گویا سفت شده و پف نکرده و الخ. حالا امروز بازم با حضور من، یک دور دیگه تست می کنیم، درحالی که نمی دونیم اشکال کار کجا بوده است!

سعی کور دیگه. سعی کور! شاید بشه!

حیف خیلی از توانایی های که با عبور نسلها و فوت آدمها، اونها هم فوت می کنند! اگه مادربزرگه زنده بود حتما می رفتم طرز پخت کاچی/سمنو رو ازش یاد میگرفتم. حتی نمی دونم اسمش چی بود! همون که یک شب تا صبح جوانه گندم رو ملایم حرارت می دادند و بعدش گندم به روغن می افتاد! فکرکن! گندم روغن بندازه! حتما خیلی چیز مقوی و خوبی می شه و از قضا دین و شریعت هم حرومش نکرده است!

خدا رحمت کنه همه درگذشته ها رو


امروز، کاری که می کنیم، در این حد است که یک چونه خمیر نون لواش رو با یک کاسه آب می ذاریم توی فر گاز و منتظر می شیم معجزه کنه! من معتقدم یکم شکر هم بهش بزنیم و روش با کارد چندتا خط هم بندازیم. همین