جمال دلبندم!
رفتم مغازه قاسمی.
خیلی خوشگل شده بود!
نه که هنری کرده باشه نه،
واسه شب یلدا خرید مفصل کرده بود و ، انار و پرتقال و سیب های سرخ و زرد و کیوی و موز و الخ، پر تا پرش کرده بود.
قشنگ بود
قشنگ شده بود.
یک بابایی سراغ کدو می گرفت.
کدو حلوایی داشت،کدو تنبل می خواست، یا برعکس!
پرسیدم با کدو چه می کنند؟ گفت بخار پز می کنند بعضی با نمک بعضی با شکر، می خورند.
به نظرم مسخره است دیگه با اینهمه خوراکی این روزها، کسی کدوی بخار پز بخوره!
نمی دونمااااا، ولی کدو، مزه نداره به نظرم!
کسی می دونه؟
البته، یک نون خعلی خوشمزه ای با کدو درست می کنند، بحثش جداست! ولی بخار پزش یکمی، مسخره است به نظرم.
از زمان مادربزرگم کدو حلوایی ها رو با پوست میزاشتن توی قابلمه
بعد قابلمه رو روی بخاری میزاشتن، و بخارپز می کردن
برای نرمی گلو، و درمان سرماخوردگی و البته لاغری کاربرد داشت
امتحان کنید چیز خوبیه.
ما البته بدون نمک و شکر میخوریم